Comunitat Valenciana

Bonig destaca l'"acció política" que estan impulsant Rajoy i el PP perquè no els "lleven les banderes"

  • La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha assegurat aquest dimarts que el Govern central i el partit estan "compromesos" amb els problemes dels ciutadans i ha posat en valor l'"acció política" que estan realitzant perquè no els "lleven les banderes", en al·lusió vetlada a Ciutadans.
Isabel Bonig
Isabel Bonig
EUROPA PRESS
Isabel Bonig

Així s'ha pronunciat en una roda de premsa en el Senat -abans d'assistir a la reunió del Grup Popular- en ser preguntada si comparteix les tesis que defenen en privat altres líders del PP perquè Mariano Rajoy realitze canvis en el seu Executiu amb un perfil més polític i menys tècnic per a fer front a l'avanç de Cs.

"Jo sempre he sigut partidària, per descomptat en el PP de la Comunitat Valenciana, de tindre acció política, de reivindicar i de defendre. I veig al senyor Rajoy, al PP a nivell nacional i al Govern amb eixa clara reivindicació", ha emfatitzat.

En aquest sentit, ha destacat que en els dos últims anys el ministre de Foment ha visitat 17 vegades la Comunitat Valenciana i ha afegit que també ho ha fet el cap de l'Executiu, Mariano Rajoy, que ha anat en dos ocasions "en els últims quinze dies", amb la inauguració de l'arribada de l'AVE a Castelló i anuncis en inversions.

Segons ha subratllat, la Comunitat Valenciana és "un territori fonamental per al PP", per a la "cohesió", la "vertebració" i el "creixement d'Espanya". Enfront d'eixe "compromís i una acció política" del PP en temes com l'educació, ha contraposat l'actuació de Compromis, partit al que veu "en el teatre" i "darrere de la pancarta", i la del president valencià, Ximo Puig, qui, al seu juí, està "paralitzat".

"Amb el territori de la Comunitat Valenciana i amb el PP d'aquesta comunitat recolze 100% i acció política que és el que es necessita per a no ens lleven les banderes i els principis que han sigut els essencials del Partit Popular", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento