Comunitat Valenciana

Norwegian connectarà Alacant amb Reykjavík el pròxim estiu

  • La companyia aèria Norwegian ha anunciat este dilluns una nova ruta que connectarà l'aeroport Alacant-Elx amb la capital d'Islàndia, Reykjavík, a partir del pròxim 5 de juny. La connexió tindrà quatre vols setmanals -dos d'anada i dos de tornada-, els dilluns i els divendres i vé a completar els 23 enllaços que ja oferix la companyia noruega des de l'Altet.
Un aparell de la companyia noruega sobrevola una ciutat portuària
Un aparell de la companyia noruega sobrevola una ciutat portuària
NORWEGIAN
Un aparell de la companyia noruega sobrevola una ciutat portuària

Segons ha destacat en un comunicat, es tracta de la tercera destinació a Espanya -després de Barcelona i Madrid- que la companyia unix amb la capital islandesa. Amb este llançament, seran 24 les rutes que Norwegian oferix des d'Alacant-Elx, tres d'elles noves: Reykjavík, Dusseldorf i Hannover.

Norwegian oferix des d'Alacant: nou vols a Noruega: Oslo Gardemoen, Oslo Rygge, lesund, Bergen, Harstad/Narvik, Motle, Sandefjord/Torp, Stavanger, Troms i Trondheim; cinc a Alemanya: Colònia, Dusseldorf, Hannover, Hamburg i Munich; tres a Suècia: Estocolm, Gotemburgo i Karlstad; tres a Dinamarca: Copenhaguen, Aalborg i Billund: dos al Regne Unit: Londres Gatwick i Manchester; i, un a la capital de Finlàndia, Hèlsinki.

A més, per a la pròxima temporada d'estiu, Norwegian oferirà un total de 941.904 places a Alacant, un increment de quasi un 20% en comparació de les 787.896 places oferides l'estiu anterior.

Este creixement es deu tant al llançament de noves rutes com les quals connecten Alacant amb Dusseldorf (quatre vols setmanals) i Hannover (dos vols setmanals), com a l'increment de freqüències en les rutes a Estocolm, que passa a operar de nou a 13 vols setmanals; a Gotemburgo, de tres a quatre vols setmanals; a Hèlsinki, de sis a set setmanals; i a Manchester, de dos a tres setmanals.

Pel que fa al volum de trànsit, Norwegian ha aconseguit incrementar en un 17% el nombre de passatgers transportats a Alacant en 2016, passant de 894.124 passatgers en 2015 a 1,05 milions passatgers un any més tard. Des de l'inici d'operacions a Alacant en setembre de 2006, Norwegian ha transportat més de 5,2 milions passatgers en l'aeroport d'Alacant-Elx.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento