Comunitat Valenciana

El PSPV mostra la seu més profunda tristesa per la mort de Chacón i transmet les seues condolences als familiars i amics

  • Els socialistes valencians han mostrat la seua "més profunda tristesa" per la defunció de la companya i exministra d'Habitatge i Defensa, Carme Chacón, i han transmès així mateix el seu més sincer condol a la seua família i amics, segons han assenyalat en un comunicat.
Carme Chacón en el Congrés
Carme Chacón en el Congrés
EUROPA PRESS
Carme Chacón en el Congrés

La direcció del PSPV-PSOE ha manifestat així la seua "consternació" per "la sobtada mort d'una gran companya i amiga de tots els socialistes valencians" i ha lamentat "la pèrdua irreparable" que suposa per a tota la família socialista.

Per als socialistes valencians ha sigut "un referent, una persona valenta, lluitadora incansable per la igualtat i la cohesió social".

Sobre este tema, han destacat que va estar "sempre compromesa" amb el projecte dels socialistes valencians i que recentment van poder comptar amb ella en la Convenció d'Idees celebrada el passat mes de febrer a València on "una vegada més va mostrar el seu compromís amb els valors socialistes". "Un exemple d'entrega, integritat i treball que sempre estarà en el nostre record", han destacat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento