Els joves catalans podran fer estades a meitat de preu en albergs públics

  • Hi ha 3.375 places i poden optar-hi 508.030 nois i noies.
  • Es farà un sorteig pels caps de setmana del 7 de gener al 19 de juny.

Època de descomptes en els albergs de la Generalitat. Un total de 16 establiments posen a concurs estades en les seves instal·lacions, a règim de pensió completa, per 42,5 euros, un 52% menys que el seu preu habitual. En total, posen a disposició 3.375 places a què podran optar grups d’entre tres i vuit persones titulars del Carnet Jove, que compta amb 508.030 nois i noies d’entre els 14 i els 29 anys.

Segons ha explicat la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, l’objectiu és "promoure l’ús dels albergs entre els joves i dinamitzar les zones on s’ubiquen aprofitant la sinèrgia entre el Carnet Jove i la xarxa d’albergs". I ha recordat les dificultats amb què es troben els joves, en aquest context de crisi, per gaudir de l’oci.

En aquest sentit, els agraciats tindran descomptes en activitats culturals, d’esport i d’oci i en rutes per realitzar a peu o en bicicleta de muntanya. Els albergs que hi participen estan ubicats a Barcelona, Coma-ruga, Deltebre, El Masnou, la Molina, la Seu d’Urgell, l’Escala, Núria, Planoles, Vic, Tremp, Era Garona, Sant Joan de les Abadesses i l’Hospitalet de Llobregat.

Cal inscriure-s’hi

Els interessats poden preinscriure’s en la iniciativa entre les 12 hores del dia 4 d’octubre i la mateixa hora del 25 d’octubre. El sorteig es durà a terme el dia 28 i, l’endemà, es publicarà la llista de guanyadors. Les estades es podran fer dels caps de setmana d’entre el 7 de gener i el 19 de juny. De tenir èxit, s’allargarà l’oferta d’estades durant els caps de setmana dels mesos de juliol, agost i setembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento