Baixen l’alçada del calaix que taparà el TGV a Sants

Dos metres menys. La comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar ahir la primera fase del cobriment de les vies per on ha d’arribar el TGV a Sants.
Segons l’Ajuntament, l’alçada del calaix de formigó que ha de tapar les vies serà de sis metres, mentre que el projecte inicial parlava de vuit.

Tot i així, el secretari del Centre Social de Sants, Josep Xarles, va posar en dubte que es compleixi aquesta reducció i va dir que la solució hauria estat «el soterrament de les vies». L’alçada del calaix inquieta molt als veïns, ja que alguns el tindran davant del balcó.

La rambla que es crearà a sobre del calaix i les parets estaran folrades de vegetació, segons va explicar ahir el portaveu municipal, Ferran Mascarell. A més, en alguns trams hi haurà vidres que permetran veure les vies.

Més tràmits via web

La Comissió de Govern també va aprovar una nova ordenança de l’Administració Electrònica que vol regular i incrementar totes les gestions municipals que els ciutadans poden fer per Internet. Segons va afirmar Mascarell, la pàgina web de l’Ajuntament (www.bcn.es) és la més visitada de totes les ciutats d’Europa.

Pel que fa a l’ordenança de civisme, que ha d’entrar en vigor a finals d’aquest mes, l’alcalde va demanar als regidors «que s’apliquin» en la seva execució.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento