Mentides pietoses per Nadal

Mentides pietoses per Nadal

Mentides pietoses
El repartiment al complet i el director, Abel Folk (quart per la dreta) de Mentiders, que s’estrena avui al Borràs. (Antonio Bofill)
Ampliar
Teatre: Abel Folk debuta en la direcció amb una farsa enginyosa, esbojarrada i malintencionada sobre dos ‘bobbies’.
Quan dos bobbies (policies anglesos) es troben davant el dilema d’haver de donar una mala notícia a un matrimoni el dia de Nadal, senzillament, no s’hi veuen amb cor. Amb mentides pietoses, deixen que els malentesos creixin fins arribar a límits indescriptibles.

Amb aquest prometedor punt de partida, Mentiders és una comèdia malintencionada i esbojarrada a l’estil de Pel davant i pel darrere. No és casualitat que, després de participar-hi el 2002, l’actor Abel Folk hagi passat a la direcció amb una obra que li permet reviure aquella experiència i reunir la companyia.

Per fer-ho ha escollit Mentiders, del jove dramaturg escocès Anthony Neilson, una obra on els personatges «tenen una intel·ligència bastant limitada», segons Folk. El repartiment el formen Mercè Comes, Santi Ibáñez, Enric Majó, Mireia Portas, Anna Azcona, Francesc Albiol i Marc Montserrat.

* Teatre Borràs. Pça. Urquinaona, 9. 21.30 hores. 15 euros.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/65687/0/Mentides/pietoses/Nadal/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios