Els immigrants rebran classes de català i orientació laboral

Els immigrants rebran classes de català i orientació laboral

Els immigrants que arribin a Catalunya rebran a partir de l’any vinent classes de llengua i cultura catalana i orientació laboral a través de les xarxes d’entitats d’acollida que crearan 89 ajuntaments amb una forta presència d’immigrants i 39 consells comarcals.
La Generalitat ha destinat 13,5 milions a aquests programes encaminats a integrar els immigrants des del primer contacte que tenen amb els ajuntaments, que seran qui els informaran d’aquests serveis. «És una inversió de cara al futur», va dir ahir la secretària d’Immigració de la Generalitat, Adela Ros, a unes jornades sobre immigració a Badalona. Els immigrants hauran de pagar per rebre aquesta formació, que no serà obligatòria.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/65659/0/immigrants/classes/laboral/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios