Treballadors d’Educació s’han de sotmetre a proves de tuberculosi

Treballadors d’Educació s’han de sotmetre a proves de tuberculosi

Una afectada.
Una vintena de treballadors de la seu del Departament d’Educació s’han sotmès a les proves de la tuberculina després que una treballadora de la tercera planta patís la malaltia.

El sindicat CSI-CSIF va entrar una instància criticant que no s’hagués informat del possible risc de contagi a la resta de treballadors i que els responsables del Departament es neguessin a fer les proves de tuberculina a tothom. També es queixen que s’apliqués «un criteri aleatori entre el personal», quan asseguren que «és un prova d’al·lèrgia retardada» i que s’hauria de fer a tot el personal que ha tingut contacte amb l’empleada infectada.

Fonts del Departament d’Educació han confirmat que «cap de les mostres preses han donat positiu», pel que rebutgen el risc de contagi. Tot i així, mantenen que en dos mesos es repetiran les proves i que «tothom qui ho vulgui, pot anar a l’Asepeyo a fer-se-les».

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/63792/0/Treballadors/proves/tuberculosi/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios