Una mare abandona la seva filla de nou mesos per anar-se’n de festa

Havia discutit amb la parella.
Un jutjat de l’Hospitalet investiga una mare veïna de Badalona que, segons sembla, va abandonar la seva filla de només nou mesos i després se’n va anar de festa a celebrar el seu 24 aniversari. Els fets van passar després que ella discutís amb la seva parella.

La sospita es va disparar el passat 22 d’octubre a les 6.50 hores, quan la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet va trobar dues noies dormint a un vehicle amb un nadó.

Els agents van preguntar a les noies, que els van explicar que la mare de la nena els va donar 20 euros perquè estiguessin mitja hora amb la seva filla, però que aquesta no havia tornat a buscar-la. Com no tenien lloc on anar a dormir, les noies van provar de fer-ho al cotxe.

La mare havia anat a una discoteca per celebrar el seu 24 aniversari i els va deixar el seu número de telèfon mòbil, però no va respondre en tota la nit.

Nena en bon estat

Els agents de la Guàrdia Urbana van posar el cas en mans dels Mossos d’Esquadra que van començar per deixar la nena, que estava en perfecte estat, a un centre de la Direcció General d’Atenció a la Infància.

Els Mossos van localitzar el domicili i quan hi van anar, van trobar la parella de la mare que no sabia res del que havia passat. Els dos havien discutit i ella va marxar de casa amb la filla. Més tard van localitzar a Sandra Patricia T.G., una colombiana de 24 anys que va ser detinguda com a pressumpta autora d’un delicte d’abandonament de menors. La noia, que està en llibertat amb càrrecs, té vuit antecedents per maltractes en l’àmbit familiar i per infracció de la Llei d’Estrangeria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento