Un web informarà de les emissions de la indústria química de Tarragona

  • El nou web serà consultable a través de la pàgina de Medi Ambient.
  • Permetrà seguir les emissions contaminants d'algunes de les principals empreses químiques assentades al polígon petroquímic.
  • CONSULTA AQUÍ MÁS NOTICIAS DE TARRAGONA.

El Departament de Medi Ambient posarà en marxa el pròxim 15 d'abril un web que informarà de les emissions contaminants de la indústria química de Tarragona, ha anunciat el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient a Tarragona, Josep Lluís Pau.

En funció "dels resultats i de l'interès" que desperti entre la ciutadania aquesta iniciativa podria aplicar-se en un futur en altres nuclis industrials de Catalunya, ha explicat la directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas.

El nou web, que serà consultable a través de la pàgina de Medi Ambient, és fruit d'un conveni entre la Generalitat i l'Associació Empresarial Química de Tarragona i, a efectes pràctics, permetrà seguir mensualment les emissions contaminants d'algunes de les principals empreses químiques assentades al polígon petroquímic de Tarragona.

Aquestes empreses (Asesa, Basf, Dow, Repsol, Ercros, Erfei i IQA-La Seda) compten amb 33 focus d'emissió i el seguiment es farà a través de 159 equips de mesurament continu de contaminants i paràmetres, ha explicat Comellas.

CONSULTA AQUÍ MÁS NOTICIAS DE TARRAGONA.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento