Comunitat Valenciana

Les Naus, seu del hackathon internacional "més important de desenvolupadors de videojocs"

  • València tornarà a ser seu de l'esdeveniment de creació de videojocs "més destacat del món" amb la celebració, del 26 al 28 de gener en Les Naus, de la Global Game Jam.
Imatge de recurs de videojocs
Imatge de recurs de videojocs
PIXABAY
Imatge de recurs de videojocs

Aquesta trobada, organitzada per Les Naus i per l'Associació d'Estudiants de Videojocs (AEV), es realitza de manera simultània i coordinada en més de 90 països. Les inscripcions es poden realitzar en la pàgina de www.aev.org.es, informa el centre d'innovació valencià a través d'un comunicat.

Durant aquesta trobada els desenvolupadors i desenvolupadores podran viure l'experiència positiva de disposar de 48 hores per a fer realitat la creació d'un videojoc de temàtica diversa. Per a açò, els i les participants treballaran junts en grup per a traure avant la seua idea de manera creativa, la qual cosa els ajudarà per a generar sinergies de treball i ampliar els seus coneixements.

Per a ajudar-los i assessorar-los durant aquest marathon, al voltant de 60 participants comptaran amb el suport de professionals del mentoring, amb àmplia experiència en l'àmbit de la docència en

diferents escoles de València amb masters o cursos enfocats a la creació de videojocs, com, per exemple, l'Escola Superior d'Art i Tecnologia (ESAT) o Aula Temàtica.

La creació del videojoc s'enfoca des d'un punt de vista intel·lectual ja que els desenvolupadors hauran de resoldre un repte estipulat per l'organització amb llibertat per a triar el format o les tecnologies que consideren, com l'ús de la realitat virtual, entre d'altres.

Sobre aquest tema, el president d'Associació d'Estudiants de Videojocs (AEV), Andrés Grueiro, ha posat en relleu el talent i la creativitat "que xopen les idees que sorgeixen en tan sols 48 hores", així com l'ambient tan bo en el qual es treballa colze a colze.

Tal com ha explicat el regidor d'Innovació de l'Ajuntament de València, Roberto Jaramillo, aquesta col·laboració és una més de les diverses accions que s'estan realitzant en el consistori per a recolzar els sectors emergents de la ciutat. "Volem fomentar les indústries culturals i creatives com a font de desenvolupament de la innovació de la ciutat i d'impuls del talent dels nostres estudiants", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento