Comunitat Valenciana

UGT demana "posar fi" a la precarietat en l'ocupació i en l'atur

  • UGT ha valorat les últimes dades del mes de novembre de l'atur i ha demanat "posar fi" a la precarietat en l'ocupació i en l'atur. Ha recordat que és "habitual" en esta època les reduccions de l'atur, encara que en esta ocasió "són menors que les registrades l'any passat".

"Açò es veu en observar les dades del sector serveis, que registra un descens en la contractació, i on a més creix l'atur. Açò posa de manifest l'escàs impacte que té cada vegada més la curta campanya de nadal, que no acaba de repercutir en l'enlairament de la contractació, ni tan sols en la temporal", ha lamentat.

A més, "també es redueix la taxa de cobertura de prestacions, provocada sobretot pel descens de persones beneficiàries de la prestació contributiva". La dada positiva de la valoració del mes de novembre ho posa l'afiliació, en créixer, encara que ho ha fet un poc menys que fa un any, ha dit.

Per tot açò, Pilar Mora Martínez, secretària de Formació Ocupació i Igualtat de Gènere, ha recordat que "una vegada més UGT-PV reivindica un canvi en les polítiques de generació d'ocupació, perquè s'enfoquen a crear ocupació de qualitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento