Comunitat Valenciana

Una jornada de videojocs a València avançarà en primícia els tres projectes impulsats per Playstation i Lanzadera

  • La jornada 'Videojocs: reptes i oportunitats per als creadors' oferirà a València un avanç en primícia dels tres projectes valencians impulsats per l'espai de creació Playstation Games Camp i l'acceleradora Lanzadera del president de Mercadona, Juan Roig.
Carlos Escutia
Carlos Escutia
EDAV
Carlos Escutia

Serà el dijous 14 de desembre a partir de les 9.30 hores en la Sala Berlanga del Teatre Rialto, en la plaça de l'Ajuntament de València, amb entrada lliure i gratuïta fins a completar l'aforament, prèvia inscripció en info@edav.es, segons ha informat en un comunicat l'associació de guionistes de la Comunitat Valenciana (Escriptors de l'Audiovisual Valencià).

Durant l'esdeveniment es presentaran els projectes impulsats per Playstation Games Camp i Lanzadera a tres autors valencians, encapçalats per Primer Frame amb els jocs Hive, Arco i Timothy vs. Aliens, de Chibig, Catness Game & Wildsphere.

El director executiu de la companyia i tutor dels tres jocs, Carlos Escutia, parlarà del procés i mostrarà en primícia un avanç dels tres projectes, que encara no han vist la llum públicament.

La trobada vol donar així a conéixer el procés de creació de videojocs a partir del guió, per la qual cosa comptarà amb experts que exposaran les oportunitats dels creadors per a accedir a la indústria.

Els assistents podran aprendre com és la creació d'històries, trames i personatges de videojocs enfront de la ficció tradicional de la mà de Sergi Vizcaíno, director de cinema, guionista i primer cineasta espanyol a llançar una pel·lícula en 3D, al costat de Sony Pictures i Antena3 Films.

JUGAR AMB EL LLENGUATGE I LA NARRATIVA LÚDICA

També en la part de la creació de continguts, el desenvolupador narratiu de videojocs Josué Monchán, creador de diverses sagues i premiat amb l''Excellency in Storytelling' de la Game Connection San Francisco, ensenyarà als assistents a jugar amb el llenguatge i la narrativa lúdica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento