Comunitat Valenciana

Nou ferits després del xoc entre una furgoneta i un camió en l'AP-7 a Sagunt

  • Nou persones han resultat ferides este divendres després del xoc entre una furgoneta i un camió en l'AP-7 a l'altura del municipi valencià de Sagunt, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'accident s'ha produït sobre les 7.15 hores d'este divendres, quan una furgoneta i un camió han col·lisionat en l'AP-7 a Sagunt el que ha provocat que nou persones hagen resultat ferides. Quatre d'elles han sigut traslladades pels serveis sanitaris fins a l'Hospital de Sagunt i les uns altres cinc han acudit pels seus propis mitjans al mateix centre hospitalari.

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica urgent (SAMU), dos unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat de transport no assistit (TNA) que han assistit als ferits i traslladat a quatre d'ells fins a l'Hospital de Sagunt. Es tracta de tres homes de 34, 44 i 58 anys que han patit contusions de divers tipus, mentre que l'últim és un altre home de 59 anys que ha sigut assistit per politraumatisme.

Així mateix, han acudit al lloc dels fets bombers i un sergent del parc de Sagunt per a rescatar tres d'ells que havien quedat atrapats en un dels vehicles, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento