Comunitat Valenciana

PlayStation i Lanzadera busquen nous estudis per a treballar durant 2018 en el seu Games Camp de València

  • Ja està oberta la convocatòria de PlayStation Talents Games Camp València, un espai obert de creació de videojocs fundat per Sony Interactive Entertainment España (SIE España) i Lanzadera, l'acceleradora pertanyent a Marina d'empreses i impulsada per Juan Roig amb capital privat.
Instalaciones de la PlayStation Talents Games Camp Valencia.
Instalaciones de la PlayStation Talents Games Camp Valencia.
PLAYSTATION/LANZADERA
Instalaciones de la PlayStation Talents Games Camp Valencia.

Així, fins al pròxim 31 de desembre, els estudis de desenvolupament valencians que vullguen optar a entrar a este espai hauran de presentar els seus projectes a través de la web www.playstationtalents.es. Entre totes les candidatures presentades SIE Espanya i Lanzadera triaran un màxim de tres, que entraran a treballar gratuïtament en l'espai de Marina d'empreses a partir de febrer de l'any que vé per a veure els seus jocs publicats en PlayStation 4 (PS4).

Durant 10 mesos, els estudis comptaran amb l'assessorament d'experts de SIE tant espanyols com figures internacionals de renom, tindran accés a kits de desenvolupament de PS4 i comptaran amb suport en matèries de comunicació i màrqueting per a promocionar el títol de cara al seu llançament, amb una campanya en mitjans propis valorada en més de 100.000 euros, detallen els responsables de la iniciativa a través d'un comunicat.

Games Camp València forma part PlayStation Talents (PS Talents), un programa pioner de SIE Espanya que el seu objectiu és impulsar el talent nacional en el sector dels videojocs. Actualment existeixen quatre seus PSTalents Games Camp: València, Madrid, Sevilla, Bilbao, a les quals en 2018 s'uniran Las Palmas de Gran Canàries i Màlaga.

El programa, amb el qual es vol fomentar la creació de noves empreses en tot el territori espanyol, està obert a xicotets estudis, persones universitàries i joves desenvolupadors, així com empreses que hagen facturat menys de 100.000 euros en l'últim any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento