Comunitat Valenciana

Oltra defén el viatge al Canadà per a donar "espai segur d'inversió" a les empreses

  • "A diferència de la política industrial del PP, ara les empreses que venen ací tenen un espai segur d'inversió, ningú els demana mossegades", ha declarat.
  • El viatge forma part de l'"estratègia d'acompanyar, ajudar i afavorir el millor clima perquè les nostres empreses puguen exportar a diferents països".
  • "La relació amb les empreses no es basa a complicar-los la vida o a demanar-los comissions il·legals, sinó que es basa que tinguen un lloc segur on invertir", ha dit.
Mónica Oltra
Mónica Oltra
GVA
Mónica Oltra

La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, ha defés este dimarts el viatge institucional del president de la Generalitat, Ximo Puig, al Canadà per a oferir un "lloc segur on invertir" a les empreses estrangeres i facilitar l'exportació i internacionalització de les valencianes. "A diferència de la política industrial del PP, ara les empreses que venen ací tenen un espai segur d'inversió, ningú els demana mossegades", ha subratllat.

Oltra ha realitzat estes declaracions després de presidir l'acte d'obertura del Consell Interterritorial d'Internacionalització, en ser preguntada per les crítiques del PP al viatge del president al Canadà al costat d'una delegació d'empresaris i que titlen d'"incoherent".

Sobre este tema, la també portaveu del Consell ha explicat que este viatge forma part d'una "estratègia d'acompanyar, ajudar i afavorir el millor clima perquè les nostres empreses puguen exportar a diferents països i també perquè empreses d'altres països puguen invertir ací i coneguen nostra Comunitat, les infraestructures i les condicions que ofereix".

El viatge al Canadà, ha assenyalat, s'emmarca en la mateixa "estratègia exportadora i que ací vinguen les empreses" que els viatges que ha realitzat anteriorment a Alemanya, Anglaterra, Itàlia o Cuba, ha recordat.

En este sentit, ha apuntat que per al Govern del Botànic "la relació amb les empreses per descomptat no es basa a complicar-los la vida o a demanar-los comissions il·legals, sinó que es basa que tinguen un lloc segur on invertir i a les empreses se'ls facilita és l'exportació i la internacionalització". "Dins d'eixa política d'acompanyar i ajudar, els viatges institucionals són una peça clau", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento