Comunitat Valenciana

Un mort i quatre ferits en xocar dos cotxes a la Vila Joiosa

  • Una home de 30 anys ha mort i altres quatre persones han resultat ferides en una col·lisió frontal registrada esta matinada en la carretera N-332 al seu pas per la localitat de la Vila Joiosa (Alacant), segons han informat el Consorci Provincial de Bombers i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Carrtera N-332 al seu pas per la Vila Joiosa
Carrtera N-332 al seu pas per la Vila Joiosa
GOOGLE MAPS
Carrtera N-332 al seu pas per la Vila Joiosa

El sinistre s'ha produït per causes que s'estan investigant sobre les 03.30 hores d'este dimarts en el quilòmetre 142 de la N-332 al seu pas per La Vila Joiosa quan un turisme en el qual viatjaven quatre persones i un altre ocupat solament pel conductor van col·lisionar de forma frontal.

Fins al lloc del sinistre s'ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i dos unitats de Suport Vital Bàsic (SVB).

A més, els bombers han hagut d'intervenir per a traure a dos persones que havien quedat atrapades en l'interior. Van acudir al lloc, del parc de Marina Baixa, quatre vehicles, una Bomba Urbana Pesada, un furgó de salvament, un vehicle de segona eixida, i una unitat del comandament de prefectura que van treballar fins a les 6.30 hores.

Com a conseqüència de l'accident ha resultat mort un jove de 30 anys. Altres quatre persones han patit ferides. Es tracta d'una xica de 18 anys amb policontusions; un altre jove de 19 anys, que presenta politraumatisme i dolor abdominal; un home de 29 anys amb politraumatisme i un altre home de 25 anys amb policontusions, detallen des del CICU.

Tots ells han sigut traslladats a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento