Comunitat Valenciana

Cs presenta 491 esmenes als pressupostos i proposa crear l'escola gastronòmica 'Valencian Culinary Centre'

  • El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en les Corts ha presentat 491 esmenes al projecte de llei de Pressupostos de la Generalitat Valenciana de 2018 i, entre altres mesures, proposa la creació d'una escola gastronòmica denominada 'Valencian Culinary Centre'.

En un comunicat, el diputat Tony Woodward ha assegurat que els comptes que planteja el Consell "estan supeditats, de nou, en uns ingressos irreals i de molt dubtosa materialització" i les esmenes de Cs "pretenen corregir unes deficiències partidistes, amb l'objectiu de fer arribar els pressupostos del pròxim exercici a tota la Comunitat i no només a una part d'ella".

En l'àmbit de l'educació, Ciutadans ha presentat una bateria de mesures "per a garantir la qualitat educativa en les escoles, fomentar l'aprenentatge d'idiomes i eliminar definitivament els barracons en els quals encara es veuen obligats a estudiar milers de menors valencians", ha afegit Woodward, alhora que ha destacat l'"esforç de Cs per promoure iniciatives empresarials que resulten en creació d'ocupació".

D'altra banda, el grup parlamentari ha sol·licitat la creació i adequació de centres de salut en localitats la demanda poblacional de les quals fa necessària noves infraestructures sanitàries. "A més, reduir les llistes d'espera quirúrgiques, i dotar de majors recursos els serveis d'urgència hospitalària són unes altres de les nostres grans demandes", ha declarat Woodward.

Entre les propostes del grup destaca la creació de la denominada 'Valencian Culinary Centre', "centre de formació superior referent i projecte motor de la gastronomia de la Comunitat Valenciana, adscrit a les universitats públiques valencianes, amb seu en la localitat de Dénia", tal com ha explicat el diputat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento