Comunitat Valenciana

Més de 20 Estreles Michelín imparteixen 'master class' en els CdT per a aportar "qualitat gastronòmica"

  • Un total de 24 xefs amb Estreles Michelín imparteixen 'master class' en la Xarxa de Centres de Turisme de l'Agència Valenciana del Turisme este semestre, dins del cicle 'Cuina d'Autor', un programa d'especialització que esta tenint tan alta demanda que es tornarà a impartir el pròxim curs.
Tapa, menjars, plat, plats
Tapa, menjars, plat, plats
Europa Press
Tapa, menjars, plat, plats

Així ho ha avançat este dilluns el secretari autonòmic de l'AVT, Francesc Colomer, després d'assistir a la Master Class que ha oferit el xef Nacho Manzano en el CdT de València.

En concret, este semestre imparteixen classes magistrals els responsables de les cuines de El Celler de Can Roca, A'Barra, Montia, SantCeloni, Noor, Casa Marcial, Casa Gerardo, Lillas Pastia, La Casa del Carmen, Culler de Pau, La botica de Matapozuelos, Monastrell, L'Escaleta, Alborada, Baluarte, Moulin Chocolat, Espai Sucre, Raúl Resino, Cal Paradís, Casa Manolo, Maralba i Les Moles.

Només esta setmana, des d'este dilluns i fins el 29 de novembre, la Xarxa CdT reunirà huit xefs Estreles Michelín en les seues aules que impartiran sessions magistrals a Alacant, València, Benidorm, Morella i Castelló.

Els xef de El Celler Can Roca Hernan Luchetti i Nacho Baucells, els asturians Nacho Manzano, de Casa Marcial, i Marcos Morán, de Casa Gerardo, Paco Morales de Noor Restaurante, Carmelo Bosc del restaurant Lillas Pastia, l'alacantina Maria José San Román, del Monastrell i Javier Olleros, del restaurant Culler de Pau compartiran coneixement i experiència amb professionals de l'hoteleria en la Comuntat Valenciana.

Són sessions de 4 hores on els coneguts cuiners demostren pràcticament les seues tècniques i expliquen com organitzen el seu treball dia a dia, un esforç que ha sigut reconegut per la prestigiosa Guia Michelin.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento