Comunitat Valenciana

Fuset defensa l'elecció del seu nou assessor davant les crítiques de Ciutadans

  • "Qui vulga decidir l'assessor del grup municipal Compromís haurà de ser membre del grup", ha declarat l'edil en l'Ajuntament de València.
  • José Martínez serà "assessor de tota la Regidoria de Cultura Festiva" i de la d'"Administració Electrònica", també en mans d'este regidor.
  • El grup municipal de Ciutadans va criticar que Fuset "hi haja repescat com a assessor al secretari general de la JCF que va haver de dimitir".
El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en una imatge recent
El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en una imatge recent
Europa Press
El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en una imatge recent

El regidor de Cultura Festiva en l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha defés este dilluns que el seu nou assessor en esta delegació local, José Martínez, coneix el funcionament de la gestió municipal, així com la seua capacitat per a desenvolupar des de la seua incorporació les competències que se li han assignat. D'esta manera, ha avalat la decisió de nomenar-ho assessor de la seua regidoria i ha rebujat les crítiques per la seua elecció.

Fuset s'ha pronunciat d'esta manera en la roda de premsa que ha oferit per a presentar l'edició 2017-2018 d'Expojove, preguntat per la designació del seu nou assessor i les crítiques sobre este tema. Així mateix, ha explicat que esta persona ocupa el lloc deixat per qui fins ara exercia eixes funcions, Amadeu Mezquida, que ha passat a treballar com a secretari del grup municipal Compromís.

L'edil ha agregat que es tracta de mesures que competeixen a la Regidoria de Cultura Festiva i al grup municipal Compromís, del que Fuset és portaveu, i que afecten personal de confiança. "Qui vullga decidir l'assessor del grup municipal Compromís haurà de ser membre del grup", ha agregat.

"Un generador d'enfrontaments"

Respecte a Martínez ha agregat que serà "assessor de tota la Regidoria de Cultura Festiva" i de la d'"Administració Electrònica", també en mans d'este regidor, per la qual cosa ha afirmat que no s'ocuparà únicament d'assumptes relacionats amb les Falles.

El grup municipal de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València va criticar este cap de setmana que Pere Fuset, també president de la Junta Central Fallera (JCF) de València, "hi haja repescat com a assessor al secretari general de la JCF que va haver de dimitir".

Cs va assenyalar que eixa persona "va ser el responsable de la redacció de les normes de les Corts d'Honor i Fallera Major i que la Junta Central Fallera es negara a incloure els versos guanyadors del Rat Penat en el llibre oficial faller", per la qual cosa va considerar "inaudit" que l'edil "se'n vaja a recolzar en un generador d'enfrontaments" i en qui "va provocar" que se li "reprovara" en l'assemblea de presidents de desembre de 2016.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento