Comunitat Valenciana

Un purneig deixa sense llum una planta de la Ciutat de la Justícia de València durant 15 minuts

  • L'incident no ha causat danys personals ni materials, segons han informat fonts del Sindicat de Treballadors de l'Administració de Justícia.
  • Des del sindicat han lamentat que el cablejat de la Ciutat de la Justícia està "pelat", la qual cosa és "perillosa" i han demanat mesures a la Conselleria.
  • Diuen que "l'origen de l'incident es troba en la instal·lació de cablejat que alimenta els ordinadors i impressores utilitzats en l'Oficina Judicial".
Ciudad de la Justicia de Valencia
Ciudad de la Justicia de Valencia
EUROPA PRESS
Ciudad de la Justicia de Valencia

Un purneig registrat este dilluns en el Registre Civil ha deixat sense llum una planta de la Ciutat de la Justícia de València durant aproximadament 15 minuts. L'incident no ha causat danys personals ni materials, segons han informat fonts del Sindicat de Treballadors de l'Administració de Justícia (STAJ).

Sobre les 13 hores, s'ha produït este curtcircuit en el Registre Civil, en alguns cables que circulen per davall del sòl de la Ciutat de la Justícia, que és prefabricat amb panells, i s'ha anat la llum durant 15 o 20 minutos.

Des del sindicat han lamentat que el cablejat de la Ciutat de la Justícia està "pelat", la qual cosa és "perillosa". Així, han demanat mesures a la Conselleria perquè, a més, "s'ha generat un perjuí per a tots els ciutadans" que acudien este dilluns a este òrgan judicial.

"Ens preocupa molt que es repetisca el mateix problema que va ocasionar l'incendi patit el passat mes de setembre", han afirmat des de STAJ, en relació amb el foc del 10 de setembre causat per una "incidència elèctrica", segons un informe policial.

Segons el parer del sindicat, "torna a demostrar-se que l'origen de l'incident es troba en la instal·lació de cablejat que alimenta els ordinadors i impressores utilitzats per al treball de l'Oficina Judicial i no en altres aparells elèctrics utilitzats pels funcionaris com es pretenia fer creure per la Conselleria de Justícia", han exposat.

Així, han demanat "les mesures necessàries per a garantir l'adequat funcionament de les instal·lacions, així com la seguretat de tot el personal que treballa en l'edifici i del públic en general", han reclamat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento