Comunitat Valenciana

Un purneig en el Registre Civil deixa sense llum una planta de la Ciutat de la Justícia de València durant 15 minuts

  • Un purneig registrat este dilluns en el Registre Civil ha deixat sense llum una planta de la Ciutat de la Justícia de València durant aproximadament 15 minuts. L'incident no ha causat danys personals ni materials, segons han informat fonts del Sindicat de Treballadors de l'Administració de Justícia (STAJ).
Cable danyat
Cable danyat
STAJ
Cable danyat

Sobre les 13 hores, s'ha produït este purneig en el Registre Civil, en alguns cables que circulen per davall del sòl de la Ciutat de la Justícia, que és prefabricat amb panells, i s'ha anat la llum durant 15 o 20 minuts.

Des del sindicat han lamentat que el cablejat de la Ciutat de la Justícia està pelat, la qual cosa és "perillosa". Així, han demanat mesures a la Conselleria.

Precisament la Ciutat de la Justícia de València va registrar un incendi el 10 de setembre d'enguany que, segons informes policials, va ser "accidental" i causat per una "incidència elèctrica". Segons este mateix informe, elaborat pel Grup d'Inspeccions Tècnic-Policials i Investigació d'Incendis de la Brigada Provincial de Policia Científica, "tot pareix indicar que l'incendi té una etiologia accidental per incidència elèctrica en algun dels aparells elèctrics trobats en l'àrea d'inici de l'incendi".

Com a conseqüència del foc es van danyar 8.000 toms amb 3.000 expedients en els quatre Jutjats de Primera Instància més afectats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento