Comunitat Valenciana

Puig respecta "profundament" la decisió de Benlloch de deixar l'acta com a diputat provincial a Castelló

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que respecta "profundament" la decisió de l'alcalde de Vila-real i portaveu del grup socialista en la Diputació de Castelló, José Benlloch, de deixar la seua acta en la institució provincial.
Ximo Puig atén als mitjans este dimecres
Ximo Puig atén als mitjans este dimecres
Europa Press
Ximo Puig atén als mitjans este dimecres

La decisió de Bell-lloc es produiex després que el Comité de Garanties del partit haja decidit desestimar la impugnació de la mesa electoral de la població de Begís que van realitzar Benlloch i el també candidat Josep Lluís Grau en el procés de primàries celebrat diumenge passat. Amb açò, el nou secretari a Castelló serà, a falta de la documentació oficial, Ernest Blanch.

Puig ha asseverat, preguntat sobre este tema a Alacant, que "sent" la decisió, però ha explicat que es tracta de "la seua decisió" i que es produeix en el marc de "processos interns".

No obstant açò, ha assegurat que Benlloch és un "exemple de gestió" en un ajuntament amb una "majoria absoluta molt important". "És una persona a la qual tinc una gran estima, però efectivament, quan hi ha processos interns, cadascun pren les decisions que li corresponen", ha continuat. "En tot cas, és una persona valuosa, és un actiu d'este partit i té molt futur per davant; és jove", ha destacat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento