Comunitat Valenciana

Mercedes Caballero guanya les primàries per a la secretaria general del PSPV provincial

  • La diputada autonòmica aconsegueix el 80,1% del total dels vots registrats.
  • L'altre candidat, Rubén fenollar, ha rebut el suport d'un 13,7% dels votants.
  • En el procés de primàries han participat 4.916 militants, el 51,72% de la militància.
Mercedes Caballero guanya les primàries per a la secretaria general del PSPV
Mercedes Caballero guanya les primàries per a la secretaria general del PSPV
EUROPA PRESS
Mercedes Caballero guanya les primàries per a la secretaria general del PSPV

La diputada autonòmica Mercedes Caballero ha guanyat este diumenge les primàries a la secretaria provincial del PSPV de la província de València en obtindre 3.940 vots, un 80,1 per cent del total, mentre que l'altre candidat, Rubén Fenollar, ha aconseguit 647, un 13,7% del total, segons ha informat el PSPV provincial en un comunicat.

El PSPV-PSOE de la província de València ha celebrat este diumenge les primàries per a l'elecció de la nova Secretaria General, en el marc del tercer Congrés Provincial que se celebrarà el pròxim 16 de desembre.

En el procés de primàries han participat 4.916 militants, el 51,72% de la militància. A més dels suports a tots dos candidats, s'han registrat 291 vots en blanc (5,9%), i 11 nuls (0,2%).

La secretària general electa ha donat les gràcies als militants socialistes que han participat en el procés i ha destacat que la militància "ha parlat clar i ha dit de forma majoritària que vol este projecte per a la província", segons ha informat la seua candidatura en un comunicat.

"Durant esta campanya he defés que volia construir un projecte en el qual la majoria de la província se sentira representada i els resultats de les primàries demostren que tenim un projecte format des de la majoria i per a la majoria de la província", ha afirmat. Mercedes Caballero ha indicat que "hui milers de socialistes hem exercit el nostre dret al vot, eixe dret que tant va costar aconseguir a la militància i que ens ha permés triar de forma lliure i directa per primera vegada a la secretaria general de la província".

La secretària general electa ha ressaltat que els socialistes han donat "de nou un exemple de democràcia interna i des de demà donarem exemple d'unitat, d'un partit preparat per a guanyar les eleccions en 2019". Caballero s'ha compromés a "treballar des de demà mateix per construir una agrupació d'agrupacions, un partit fort, més democràtic i participatiu".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento