Comunitat Valenciana

Navarro (CEV): El 18N és "una magnífica ferramenta" per a la negociació dels partits valencians davant els PGE

  • VALÈNCIA, 16 (EUROPA PRESS)
El president de la CEV, Salvador Navarro
El president de la CEV, Salvador Navarro
Europa Press
El president de la CEV, Salvador Navarro

El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha defès este dijous que la manifestació del 18 de novembre per un #FinançamentJust és una "magnífica ferramenta" per a recolzar als partits polítics valencians de cara a la negociació dels Pressupostos Generals de l'Estat per a 2018.

La patronal recolzarà els Pressupostos perquè "el país no es pot parar", ha avançat. No obstant açò, "si fins ara el Govern de torn ha hagut de veure's recolzat per diferents partits, sobretot de cort nacionalista", en esta ocasió espera que els partits valencians "traguen també en eixa negociació un benefici per a la Comunitat Valenciana". "És sa i natural perquè ho han fet tots, no és una qüestió mercantilista; tal vegada, si l'any passat ho haguérem fet, tal vegada açò haguera canviat".

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans després de l'Assemblea General en la qual s'han aprovat els nous Estatuts de la CEV, en ser preguntat sobre què li pareix que el PP haja posat com a condició perquè s'aprove el nou sistema de finançament que el PSOE recolze els PGE i si ha rebut pressions per part del PP per a no acudir a la manifestació del 18N.

"SENSE PRESSIONS"

Així mateix, ha asseverat que no ha rebut pressions "de ningú absolutament, ni del PP, ni del PSOE, ni de Compromís, ni de Podem ni dels propis empresaris" i ha recordat que "és una manifestació de la societat civil pels interessos generals de la Comunitat Valenciana", per la qual cosa ha advertit les entitats que pretenguen sumar-se amb lemes diferents que "no són benvingudes".

De fet, arribats a este punt, el president de la patronal autonòmica creu que "el PP clar que hauria de replantejar-se" la seua no assistència a la mobilització del 18N, està "a temps de tot" perquè el dissabte "en primera línia va a estar la societat civil: sindicats, patronal, universitats, associacions de la societat civil", mentre "els partits polítics van a estar en una segona fila clarament".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento