Comunitat Valenciana

Cs critica el "xantatge" de Podem amb la taxa turística i s'ofereix al Consell a negociar els pressupostos

  • La portaveu de Ciutadans en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha criticat este dijous el "xantatge en tota regla" de Podem al Consell amb la taxa turística i ha assegurat que l'oferta que van plantejar en el seu moment al Consell per a "negociar" uns pressupostos "justs" segueix avant.
Mari Carmen Sánchez, en declaracions als mitjans
Mari Carmen Sánchez, en declaracions als mitjans
CS
Mari Carmen Sánchez, en declaracions als mitjans

En declaracions als mitjans en el Parlament valencià, ha assenyalat que les seues condicions són "molt més assumibles" perquè són "molt més assenyats" i no pretenen fer xantatge, i s'ha referit a la baixada de l'impost de successions com a condició per a eixe diàleg i el possible vot a favor de Cs.

Sánchez s'ha preguntat "amb quin sector s'ha reunit" el diputat de Podem David Torres per a afirmar que la taxa "afavoriria a tot el sector" i que este la recolza, quan "el sector turístic està, amb perdó, que fuma en pipa".

Així, ha avançat que quan arribe el moment, el seu grup votarà en contra d'eixa taxa perquè rebutja la pujada d'impostos, en primer lloc, i "més quan s'està posant com a xantatge per a aprovar uns pressupostos, que és el major punt d'estabilitat política" de l'any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento