Comunitat Valenciana

Els gossos abandonats d’Aupa/Bioparc tornaran a desfilar per a buscar una llar

  • La festa, programada per al 3 de desembre, inclourà la ‘Carrera en Manada’, que pretén conscienciar sobre la necessitat de protegir i conservar la naturalesa.
  • Els beneficis obtinguts amb l’esdeveniment aniran destinats a través de Fundació BIOPARC a la preservació de la biodiversitat.
  • Les inscripcions poden realitzar-se fins al 29 de novembre de forma presencial en diversos centres comercials i també en www.bioparcvalencia.es.
Desfile de perros abandonados
Desfile de perros abandonados
BIOPARC
Desfile de perros abandonados

La XI edició de la Desfilada Solidària de gossos abandonats Aupa/Bioparc tindrà lloc el 3 de desembre per a brindar als cans l'oportunitat de trobar una llar i amb l'objectiu de cridar l'atenció, en els dies previs a Nadal, sobre la responsabilitat que suposa regalar un animal de companyia i sobre el "regal" que significa adoptar un gos i donar-li una "segona oportunitat".

Aquest esdeveniment solidari, que tindrà lloc a les 12 hores en la plaça exterior del parc i estarà obert al públic, va nàixer fa més de cinc anys impulsat per aquestes dues entitats compromeses amb el benestar animal amb la finalitat de potenciar l'adopció de gossos abandonats.

L'acte coincideix enguany amb la 5a 'Carrera en Manada' del Bioparc, segons ha informat la seua organització en un comunicat. Aquesta "doble celebració" convertirà la plaça exterior del parc valencià en punt de trobada de famílies i grups compromesos amb el benestar animal.

La desfilada de gossos abandonats és també punt de reunió de persones que van adoptar en anteriors edicions, per a compartir la seua experiència a uns altres que encara no han fet el pas.

'Carrera en Manada'

La 'Carrera en Manada', la samarreta oficial de la qual ha sigut presentada aquesta setmana, és una prova també solidària, dirigida a tots els públics i que es corre en família o en un grup format fins a per cinc persones. Enguany tindrà un nou recorregut i la seua eixida i meta serà el Bioparc.

Els participants partiran del parc de Capçalera, sota el pont de Bioparc, i recorreran l'antic llit del riu Túria fins a l'estadi d'atletisme, des d'on tornaran fins a l'interior del recinte. Comptarà amb un recorregut general de cinc quilòmetres i un altre de dos, pensat per als més xicotets. Tots dos discorren per trams de naturalesa urbana i salvatge.

Les inscripcions poden realitzar-se fins al 29 de novembre de forma presencial en la planta d'esports dels centres d'El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nuevo Centro i Avinguda de França i també online en www.bioparcvalencia.es.

La finalitat d'aquesta carrera és conscienciar sobre la necessitat de protegir i conservar la naturalesa i els beneficis obtinguts aniran destinats a través de Fundació BIOPARC a la preservació de la biodiversitat.

Aquest esdeveniment solidari uneix a més altres tres Fundacions: l'Obra Social La Caixa, que col·labora en la prova, la Fundació Esportiva Municipal i la Fundació Cent Anys del Levante UD.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento