Comunitat Valenciana

Grup Comatel invertirà 56 milions en hotels de luxe a València, entre ells, la seu del PSPV

  • Grup Comatel invertirà més de 56 milions d'euros per a alçar la principal cadena d'hotels de luxe en la ciutat de València. D'esta manera, entre gener de 2018 i a mitjan de 2019, la cadena, que operarà amb el nom de MyR Hotels, obrirà tres nous hotels, un d'ells en la seu del PSPV en el carrer Blanqueries, i un apartahotel de luxe a Ciutat Vella.

Els nous establiments seran l'Hotel Palau Vallier, que estarà situat en l'icònic Palau Vallier de la Plaça de Manises; el Marqués House, que obrirà les seues portes en l'antic edifici del Café Madrid a esquena del Palau del Marqués de Dosaigües, i l'Hotel MyR, en la fins ara seu del PSPV en el carrer Blanqueries.

Igualment, la cadena alçarà un apartahotel de luxe en la calle Carabasses, que començarà a operar al gener del 2018 amb el nom de Market House. Els nous hotels donaran ocupació de forma directa a 143 persones, segons ha informat el Grup en un comunicat.

El cost de les adquisicions ha oscil·lat entre els 5,8 milions d'euros que ha costat la seu del PSPV i els quasi 15 milions d'euros que Comatel invertirà en Marqués House, l'obertura del qual està prevista per al pròxim mes d'abril. Per a alçar l'Hotel Palau Vaillier, Comatel ha acordat la concessió durant 27 anys de l'edifici, a pocs metres del Palau de la Generalitat Valenciana.

En total, els hotels representaran una oferta total de 147 habitacions en el centre de la ciutat, en establiments que es caracteritzaran pel luxe, el disseny contemporani, la vinculació amb la ciutat i la sostenibilitat i que aglutinen quasi deu mil metres quadrats de places hotels, restaurants, bars, terrasses i spas sense igual en el centre històric de València.

HOTELS AMB UN PROJECTE GASTRONÒMIC ÚNIC

La cadena d'hotels compatará, a més, en les seues instal·lacions amb tres restaurants de luxe, barres i cafeteries, així com un espai d'esdeveniments, que portaran la firma del popular xef Nacho Romero, propietari del restaurant Kaymus de València, i qui ha sigut reconegut per l'atreviment de les seues creacions gastronòmiques i on se'n va a apostar pels aliments de proximitat. Els hotels han sigut projectats per la firma Luengo Arquitectes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento