Comunitat Valenciana

Detinguda l'exparella d'un presumpte traficant de marihuana i altres tres persones per robar-li a Picassent

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut l'exparella d'un presumpte traficant de marihuana i a altres tres persones relacionades amb ella, per la seua presumpta implicació en la detenció il·legal i robatori al seu excompany en la localitat valenciana de Picassent.
Actuació de la Guàrdia Civil a Picassent
Actuació de la Guàrdia Civil a Picassent
GC
Actuació de la Guàrdia Civil a Picassent

El suposat traficant està sent al seu torn investigat per tràfic de drogues que presumptament realitzava en el seu domicili, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els quatre detinguts són l'exparella del presumpte traficant; el seu company actual; el germà d'ella i un amic comú, als quals se'ls atribueix els delictes de robatori amb violència, detenció il·legal, violació de domicili, contra la salut pública i pertinença a grup criminal.

L'actuació, que es va iniciar al novembre, s'ha dut a terme en el marc de l'operació 'Aljub', en la qual els agents han detingut a les quatre persones que coneixien la rutina de la víctima, la qual cosa els va permetre organitzar l'entrada i robatori en la vivenda. Els detinguts tenen entre 23 i 28 anys i són de nacionalitat espanyola.

Segons la Guàrdia Civil, la dona detinguda, exparella de la víctima, era coneixedora dels seus horaris i de la possessió i tràfic de marihuana que realitzava, la qual cosa va permetre organitzar el robatori. Els agents van dur a terme diverses investigacions, a causa que se sospitava que no havia actuat sola.

Entre els objectes intervinguts figuren quatre telèfons mòbils, dos televisions i dos quilos de marihuana. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Picassent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento