Folk, pop, blues, soul, rock i jazz tindran cabuda en el cicle 'Emergents al Palau' de València

Folk, pop, blues, soul, rock i jazz tindran cabuda en el cicle 'Emergents al Palau' de València

Folk, pop, blues, soul, rock i jazz tindran cabuda en el cicle 'Emergents al Palau' de València
Folk, pop, blues, soul, rock i jazz tindran cabuda en el cicle 'Emergents al Palau' de València (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • El folk tradicional d'arrels, el pop, el blues o el soul, així com el jazz, sense oblidar el rock en les seues múltiples variants, tindran cabuda en el circuit alternatiu de València i de la seua àrea metropolitana 'Emergents al Palau', que permetrà "gaudir a un públic molt ampli, de propostes musicals allunyades de l'àmbit més comercial".

Així ha qualificat la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, la selecció dels 20 grups que actuaran en la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València des de febrer fins a juny de 2018, i que ha sigut proposada pels periodistes del comité seleccionador Eduardo Guillot, Amàlia Garrigós, Amalia Yusta i Víctor López.

D'esta manera, el llistat de grups per estils és: cançó d'autor (Juanjo Pérez i Victoria Ros & Andreu Soler) blues- rhythm & blues-soul (Twise i Los Fabulosos Blueshakers), hip-hop/electrònica (Eleness i Matic), jazz-fusió i mestissatge (Ainda Não Street Band i Stéphanie Cadel te la Caravane), folk (Nanga Parbat i Rascanya), indie (Yobamochi i Nathan Jaime), pop (Lanuca, Samuel Reina, Sempere i Dual) i rock (Dûrga, Las Víctimas Civiles, Mr Perfumme i Wild Ripple).

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3185771/0/folk-pop-blues-soul-rock-jazz-tindran-cabuda-cicle-emergents-al-palau-val-ncia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios