Investiguen si la mort de la xiqueta de 2 anys d'Alzira (València) es va deure a una venjança del pare a la mare

Investiguen si la mort de la xiqueta de 2 anys d'Alzira (València) es va deure a una venjança del pare a la mare

Investiguen si la mort de la xiqueta de 2 anys d'Alzira (València) es va deure a una venjança del pare a la mare
Investiguen si la mort de la xiqueta de 2 anys d'Alzira (València) es va deure a una venjança del pare a la mare (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • Agents de la Policia Nacional investiguen si l'home que presumptament va degollar ahir a la seua filla de dos anys en una vivenda de la localitat valenciana d'Alzira ho va fer per "venjança" a la mare. "És una de les línies d'investigació", ha manifestat el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, en declaracions als mitjans de comunicació a Gandia.

Moragues ha recordat que l'home, de nacionalitat romanesa, va degollar ahir a la seua filla i després es va tirar pel balcó d'un segon pis i va caure damunt d'un cotxe. Va ser atès de les seues lesions i traslladat a dependències policials. "Ara està en la Policia i la previsió és que en les pròximes hores passe a disposició judicial", ha postil·lat.

La Policia, ha agregat, està investigant els motius que van provocar esta "tragèdia". Preguntat sobre este tema per si l'home va poder actuar així perquè la dona li va comunicar la seua intenció de separar-se, ha respost que "una de les possibles línies d'investigació pot ser que siga per venjança, però no deixa de ser una línia d'investigació. Està tot obert", ha asseverat.

Moragues ha insistit que la Policia "està treballant, fent diligències". Interpel·lat per si hi havia denúncies o agressions prèvies en la parella, ha contestat que "no", ni denúncies ni antecedents. "No ens consta cap tipus d'informació sobre la qual es poguera intuir el que va succeir", ha ressaltat.

"Ara se li està prenent declaració i la Policia està fent les perquisicions oportunes. Una vegada es complete la instrucció, es remetrà al jutjat corresponent", ha insistit Moragues.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3185243/0/investiguen-si-mort-xiqueta-2-anys-dalzira-val-ncia-es-va-deure-venjanca-pare-mare/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios