Comunitat Valenciana

Detingut un home a València per agredir la seua dona en el carrer i per presumptes maltractaments amb anterioritat

  • La Policia Local de València ha detingut un home que havia agredit a la seua dona en el carrer després d'una baralla. La víctima, que no va patir danys aparents, va manifestar als agents que eren parella des de feia nou anys i que no era la primera vegada que patia maltractaments, per la qual cosa va denunciar els fets, segons ha informat el cos de seguretat en un comunicat.
Carrer Alt de València
Carrer Alt de València
GOOGLE MAPS
Carrer Alt de València

L'agressió es va produir sobre les 22.45 hores d'este passat dijous en el carrer Alt de València, en el barri del Carme. Els policies van ser alertats de la baralla per una altra dona, en veure com el detingut cridava, insultava i agredia la víctima.

En adonar-se l'home de la presència policial, va intentar introduir a la seua dona per força en un pub, però esta es va resistir. Després de sufocar la baralla, els agents es van entrevistar amb la parella.

La víctima, en estat de nerviosisme, va relatar als policies que, durant la discussió, el seu marit li havia insultat i cridat, a més d'agarrar-la del coll en diverses ocasions.

Segons va manifestar la dona, tots dos eren parella des de fa nou anys i no era la primera vegada que patia maltractaments, per la qual cosa va decidir interposar la denúncia i l'home va ser arrestat.

Encara que la víctima no presentava lesions aparents, va rebre assistència sanitària i va ser traslladada a l'Hospital Clínic de València per una patrulla de la Policia Local.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento