Comunitat Valenciana

Casado sobre el decomís de 5,4 milions: "A Espanya no hi ha impunitat i si algú fa alguna cosa malament, ho paga"

  • El sotssecretari general de Comunicació del PP i diputat nacional, Pablo Casado, ha subratllat que a Espanya "no hi ha impunitat" i "qui fa alguna cosa malament, ho acaba pagant". "La llei és igual per a tots sigues qui sigues, et cognomenes com et cognomenes i milites en el partit que milites", ha asseverat, en ser preguntat per l'operació realitzada entre l'Audiència Nacional, en col·laboració amb la justícia panamenya i colombiana, en el marc de l'operació Lezo, per la qual s'ha aconseguit decomissar 5,4 milions de dòlars en metàl·lic que serien de l'expresident de Madrid Ignacio González.

Casado, en atenció als mitjans de comunicació a València, ha subratllat que a Espanya "la llei és igual per a tots" i ha manifestat que el que vol el PP és que "recaiga tot el pes de la llei enfront dels quals ho han fet malament". Al seu juí, en els casos de corrupció, que són "el major alifac que té la política espanyola", ha dit, "cal ser molt ferm".

"Sincerament, el major missatge que podem llançar a la ciutadania és que a Espanya no existeix la impunitat i si algú fa alguna cosa malament, i per a un polítics el pitjor que es pot fer és ser corrupte, va acabar pagant i acabarà pagant en la presó segons estimen els tribunals", ha subratllat per a assenyalar que és "positiu" i en els últims anys s'ha vist que "qui ha fet alguna cosa malament a Espanya ho ha acabat pagant". "Veurem en què queda eixa informació", ha resolt en al·lusió a l'operació de decomís de 5,4 milions de dòlars de González.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento