Comunitat Valenciana

COVACO se suma a la manifestació del 18N per un finançament just per a la Comunitat Valenciana

  • La Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana (COVACO) s'ha adherit al Manifest per un Finançament Just per a la Comunitat Valenciana i participarà en la manifestació que per al pròxim 18 de novembre han convocat sindicats i partits polítics, segons ha informat en un comunicat.
Presentació movilització del 18N Finaçament Just
Presentació movilització del 18N Finaçament Just
CONVOCANTS 18N
Presentació movilització del 18N Finaçament Just

D'esta forma, la patronal autonòmica de comerç minorista amb major representació i vertebració de la Comunitat, membre de la CEV, ha acordat en la seua última reunió del seu Comité Executiu sumar-se a la manifestació en considerar que "l'infrafinançament del nostre territori afecta tots els sectors i àmbits de la Comunitat, inclòs el sector Comerç".

COVACO se suma a la reivindicació "per una millora del finançament per a la Comunitat Valenciana" i fa seues les exigències arreplegades en el Manifest per un Finançament Just: "reforma del sistema financer, repartiment de les inversions i reconeixement dels dèficits de finançament acumulats".

En opinió de la Confederació, "açò es traduirà en més inversions, millora de la qualitat de vida, més ocupació, augment del poder adquisitiu i, en conseqüència, millora de l'activitat comercial".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento