Comunitat Valenciana

Un incendi en un edifici de la Diputació d'Alacant a Rojals obliga a desallotjar als treballadors

  • Un incendi que s'ha declarat després d'un curtcircuit en un quadre de comptadors d'unes dependències de la Diputació d'Alacant a Rojals ha obligat a desallotjar al voltant d'una desena de treballadors que es trobaven en l'interior.
Incendi en un edifici de la Diputació a Rojals (Alacant)
Incendi en un edifici de la Diputació a Rojals (Alacant)
CONSORCI PROVINCIAL DE BOMBERS D'ALACANT
Incendi en un edifici de la Diputació a Rojals (Alacant)

Els fets han ocorregut sobre les 13.20 hores d'este dimecres, quan s'ha produït un curtcircuit en el quadre de comptadors de l'immoble que ha arribat fins al quadre distribuïdor pels cables que els connecten. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant a Europa Press, açò ha produït un "fum terrible" que ha fet que els treballadors hagen hagut d'abandonar l'edifici.

Segons ha informat l'Ajuntament de Rojals en un comunicat, la combustió va produir una "intensa fumeguera" visible a diversos quilòmetres que va afectar totes les plantes de l'immoble que alberga a més la seu de Convega. Uns deu treballadors que es trobaven en l'edifici en el moment del succés van abandonar ràpidament el mateix.

Al lloc dels fets es va traslladar una dotació de bombers del parc d'Almoradí (Alacant) i agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil. El foc es va donar per extingit a les 14.40 hores i es va començar a ventilar l'immoble.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento