Comunitat Valenciana

La Diputació de València crea una aplicació per a potenciar la transparència de la institució

  • Els mateixos diputats podran actualitzar l'agenda semanal i d'informació biogràfica, declaració d'activitats, béns, interessos i rendes.
  • Emmarcada en l'estratègia en matèria de Govern Obert, l'objectiu és "enfortir la cultura de transparència i obertura de les administracions públiques".
  • La utilitat 'Obsequis i Viatges' quedarà a la disposició dels 266 municipis de la província perquè sense cap cost puguen incorporar-la a les seues organitzacions.
La Diputació de València crea una aplicació per a potenciar la transparència de la institució
La Diputació de València crea una aplicació per a potenciar la transparència de la institució
Diputació de València
La Diputació de València crea una aplicació per a potenciar la transparència de la institució

La Diputació de València, a través de la Delegació de Transparència i Govern Obert, ha desenvolupat una aplicació que reunirà tota la informació relativa als 31 diputats provincials que integren esta corporació, segons ha informat la institució en un comunicat. El titular d'este departament, Berto Jaramillo, ha assenyalat que aquesta ferramenta servirà per a gestionar i publicar la citada informació. La mesura s'emmarca en l'Estratègia de la Diputació de València en matèria de Govern Obert per al període 2016-2019, coneguda com GO! #DiputacioValencia.

Esta iniciativa està destinada "a enfortir la cultura de transparència i obertura de les administracions públiques" i s'ha reforçat amb l'adhesió el passat any al Codi de Bon Govern de la Generalitat Valenciana", ha assenyalat la corporació provincial.

"En la Diputació de València tenim clar que la transparència ha de regir l'actuació dels poders públics", ha afirmat Jaramillo. En este sentit, ha apuntat que la nova ferramenta permet el desenvolupament d'"unes institucions i administracions públiques íntegres, transparents, eficaces i eficients".

Amb esta aplicació els diputats i diputades provincials de València podran gestionar la seua informació en el portal de transparència de la Diputació amb l'actualització d'agenda setmanal i d'informació biogràfica, declaració d'activitats, béns, interessos i rendes, així com amb la possibilitat de crear un blog personal.

La ferramenta, en la qual quedarà integrada la utilitat 'Obsequis i Viatges', serà pròximament accessible per a tota la ciutadania i quedarà a la disposició dels 266 municipis de la província perquè sense cap cost puguen incorporar-la a les seues organitzacions. "El nostre compromís és que tot allò que iniciem en matèria de transparència en la Diputació es cree i dissenye pensant que també puga ser usat i reutilitzat pels ajuntaments de la província de València", ha asseverat Berto Jaramillo sobre este tema.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento