Comunitat Valenciana

Sis metges de la Comunitat Valenciana, entre els 50 metges espanyols més valorats pels propis doctors en 2017

  • Sis metges de la Comunitat Valenciana se situen entre els 50 facultatius espanyols més valorats pels propis doctors en la llista 'Top Doctors 2017'. Tots els guardonats compten a més amb les millors valoracions per part dels pacients, tenen més de 15 anys d'experiència i un gran reconeixement internacional, segons ha informat la companyia en un comunicat.
Expedient mèdic
Expedient mèdic
PIXABAY
Expedient mèdic

Dels sis facultatius tres tenen clíniques a Alacant: el reumatòleg Eliseo Pascual Gómez; Ramón Ots Feliciano, cirurgià maxilofacial i el traumatòleg Juan Pérez-Hickman Muñoz i altres tres a València: el neuròleg José Miguel Láinez; l'oncòleg mèdic Vicente Guillem i el cirurgià plàstic Carlos Tejerina Botella.

Top Doctors ha donat a conéixer este dilluns el llistat dels 50 doctors espanyols millor valorats de la medicina privada a Espanya en la seua IV Edició dels premis que la companyia porta una dècada atorgant als Estats Units i que van arribar a Espanya en 2014 "com a reconeixement a l'excel·lència en la medicina privada del país", segons ha informat en un comunicat.

"Els nostres premis són els més reconeguts del país, doncs és el propi col·lectiu mèdic el que identifica, valora i reconeix l'excel·lència mèdica del sector, avalant any rere any la qualitat del nostre quadre mèdic", ha destacat Alberto Porciani, CEO de Top Doctors.

Entre els quasi 4.000 doctors recomanats en enguany 2017, tots els guardonats expliquen a més amb les millors puntuacions reconegudes pels pacients, tenen més de 15 anys d'experiència i un gran reconeixement internacional.

La Comunitat Valenciana és la segona autonomia amb més doctors guardonats per darrere d'Andalusia (huit) i juntament amb el País Basc (sis); per darrere se situen Madrid (cinc), Catalunya (cinc), Aragó (quatre), Illes Balears (quatre), Illes Canàries (quatre), Galícia (dos), Navarra (dos), Múrcia (dos) i Astúries (u).

Entre les especialitats mèdiques més recomanades en medicina privada, destaquen cirurgia general, amb cinc doctors, seguida de cirurgia plàstica i estètica, traumatologia i urologia (quatre cadascuna) i dermatologia, neurocirugia, oftalmologia i otorinolaringologia (tres cadascuna).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento