Comunitat Valenciana

La Policia Local de València reforça el dispositiu de seguretat per a la nit de Halloween

  • El consistori preveu destinar 170 agents, 26 més que l'any passat, i intensificar els punts de control en tota la ciutat.
  • També s'instal·laran 205 tanques en els diferents punts on es preveu una major afluència de públic.
  • La prioritat és "la seguretat de tots els participants i previndre qualsevol tipus de conducta incívica" destaca la regidora de Protecció Ciutadana.
Imatge de recurs d'un agent de la Policia Local
Imatge de recurs d'un agent de la Policia Local
POLICÍA LOCAL VALÈNCIA
Imatge de recurs d'un agent de la Policia Local

La Regidoria de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València ha reforçat el dispositiu especial de Policia Local per a la nit de Halloween amb més agents en el carrer i ampliant les zones de control en la ciutat. De fet, enguany un total de 170 policies locals vigilaran els espais públics on es preveu una major afluència de públic, 26 policies més que en l'edició anterior.

La vigilància de les zones també s'ha ampliat, de manera que la Policia Local establirà, a més dels habituals dispositius de control en el Centre Històric, controls en Tarongers, Plaça de Benimaclet, Plaça d'Espanya, Plaça de l'Ajuntament i barri de Russafa.

"Creiem que és important reforçar el control de la Policia Local en una nit com esta", ha afirmat, en un comunicat la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ja que es tracta, segons ha apuntat, "d'una festa que convoca a més persones en cada edició pel que també ha d'haver-hi més agents en el carrer",.

La responsable de l'àrea de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València ha insistit que la prioritat és "la seguretat de tots els participants i previndre qualsevol tipus de conducta incívica" ha destacat Menguzzato qui també ha apel·lat a la "responsabilitat de tots aquells que participen en esta festa perquè transcórrega amb la normalitat que tots desitgem", ha afegit l'edil de Protecció Ciutadana.

El dispositiu especial de Policia Local per a la nit de Halloween començarà a les 08.00 hores d'este dimarts, 31 d'octubre, amb el dipòsit de contenidors per a decomisos en la zona que inclou la plaça de la Verge, de la Reina i la plaça del Carme més carrers adjacents i finalitzarà el dijous 2 amb la comprovació de la retirada de tanques en totes les zones de vigilància.

La constitució del CECOR, des del qual es coordinarà tot el dispositiu especial en la nit de Halloween, es constituirà demà dimarts a les 21.30 en la sala CISE de la central de la Policia Local.

En total, se'n van a distribuir 205 tanques en els diferents punts on es preveu una major afluència de públic. En la plaça de l'Ajuntament s'instal·laran 50 mentre que en la plaça de la Reina hi haurà 40. Policia Local també establirà dispositius estàtics de control d'alcohol i drogues i vigilarà l'activitat d'establiments públics per tota la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento