Comunitat Valenciana

El jutge ordena presó sense fiança per al detingut per donar una palissa a la seua exparella en Benimàmet (València)

  • El Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de València ha ordenat presó sense fiança per al detingut per donar una palissa a la seua exparella en Benimàmet, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El jutge li imputa temptativa d'homicidi, maltractaments, amenaces i trencament de mesura cautelar d'allunyament, segons detalla l'alt tribunal valencià.

Els fets van succeir dilluns passat, quan una dona de 27 anys va resultar ferida "molt greu" amb un traumatisme cranial després de rebre una palissa presumptament del seu company sentimental, un home que va ser detingut i sobre el qual pesava un orde d'allunyament recent.

El succés es va produir en un domicili situat en la calle Ave María en el barri valencià de Benimàmet. La víctima va ser atesa per politraumatismes i traslladada a l'hospital.

Tant la víctima com el suposat agressor, que compta amb antecedents, són dos joves de nacionalitat espanyola. La dona té un fill menor, del que s'ha fet càrrec un familiar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento