Comunitat Valenciana

Cs creu que la falta d'acord de Podem i Consell en els pressupostos demostra que "el tripartit no és tan estable"

  • La síndica del grup parlamentari de Ciutadans en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha considerat este dimecres que la falta d'acord entre Podem i el Consell amb els pressupostos de la Generalitat Valenciana per al pròxim exercici de 2018 demostra que "el tripartit no és tan rígid i estable com esperàvem", especialment des de l'arribada com portaveu de Podem d'Antonio Estañ que és, al seu juí, "més combatiu i reivindicatiu".
Mari Carmen Sánchez
Mari Carmen Sánchez
CS
Mari Carmen Sánchez

Així ho ha indicat Sánchez, als mitjans de comunicació en els passadissos de les Corts, després que ahir Podem assegurara que no estava en disposició en eixe moment de donar el seu suport als comptes.

Sobre este tema, la síndica de Cs ha mostrat la seua preocupació per esta situació. "L'últim que volem és que esta crisi afecte a les butxaques dels ciutadans", ha assenyalat.

"Estem esperant a veure si arriben a un acord i l'últim dia ens presenten estos pressupostos que ja el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, va advertir que anaven a seguir sent irresponsables amb eixa partida de 1.300 milions ficticis que no se'n van a poder executar i l'única cosa que van a generar és més frustració al no poder executar-se les partides", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento