Comunitat Valenciana

L’ Ajuntament de València aprova la gestió directa de tres escoletes infantils

  • “L’objectiu és millorar el servei educatiu de la ciutat i poder atendre les necessitats socials i educatives de la població infantil”, recalquen.
  • La intenció és que en el futur es puguen incorporar a la xarxa altres 6 centres infantils de gestió indirecta.
  • Amb el canvi a la gestió directa, el consistori assegura que es “farà  assequible econòmicament este servei per a totes les famílies que ho necessiten”.
Instalaciones de la guardería
Instalaciones de la guardería
AYUNTAMIENTO
Instalaciones de la guardería

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha  aprovat el  canvi en la gestió  de tres escoles infantils que actualment  funcionen amb un sistema de gestió indirecta i que per al pròxim curs passaran a gestionar-se directament pels servicis muncipals del consistori. Es tracta de les escoletes Solc, situada al districte de Patraix;  Quatre Carreres, districte 10;  i Gent Menuda, al districte de Poblats Marítims, barri  Natzaret.  Esta modificació en el sistema de gestió no suposarà cap pèrdua en el nombre de places  actuals.

“L’objectiu és millorar el servei educatiu de la ciutat i poder atendre les necessitats socials i educatives de la població infantil dels diferents barris i districtes de la ciutat de València”, informen. Estos tres centres que passen a gestió directa es sumen a l’única escola municipal que en l’actualitat es gestiona  directament pel consistori, l’Escola Infantil de Pinedo.

La creació d’una xarxa pública d’escoles infantils de 0 a 3 anys és un dels compromisos acordats pel Govern de La Na,. Amb el canvi de gestió  aprovat aquest dilluns a la Junta de Govern Local, ja són 4 els centres de gestió directa. L’objectiu és seguir avançant en este camí per a que en el futur es puguen incorporar a la xarxa els altres 6 centres infantils de gestió indirecta.

“L'educació és i ha de ser objecte d'interés prioritari. El nostre objectiu és augmentar  l'oferta de places públiques d'educació infantil, de manera que s'atenga la demanda creixent d'aquest període educatiu, amb l'objectiu d'aconseguir un servei de qualitat que facilite la conciliació de la vida familiar i laboral i l'avanç en la compensació de desigualtats socials ja que la gestió directa farà assequible econòmicament este servei per a totes les famílies que ho necessiten”, ha afirmat la regidora d’Educació Maria Oliver.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento