Comunitat Valenciana

Detinguda per gastar 6.200 euros amb la targeta d'una amiga per a pagar-se el casament i el viatge de noces

  • La Guàrdia Civil ha detingut una dona de Vinaròs (Castelló) per presumptament estafar més de 6.200 euros després de realitzar 22 càrrecs en la targeta de crèdit d'una amiga, amb els que, entre altres coses, es va pagar el seu casament i el viatge de noces, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Pagament amb targeta
Pagament amb targeta
UNIVERSALPAY
Pagament amb targeta

L'actuació es va iniciar a mitjan passat mes de setembre, quan els guàrdies civils van tindre coneixement que una veïna de Vinaròs havia patit uns càrrecs fraudulents en la seua targeta de crèdit.

Després de les perquisicions, els agents van comprovar que la sospitosa era una amiga de la denunciant i que, a causa de l'amistat que les unia, tenia coneixement del codi de la seua targeta de crèdit.

La detinguda va realitzar fins 22 càrrecs per un total de 6.227 euros, amb el que es va pagar el seu propi casament, el reportatge fotogràfic, regals i el viatge de noces. També va pagar amb la targeta robada en establiments de Vinaròs i Benicarló (Castelló) i duc a terme diversos reintegraments en caixers.

Per tot açò, la Guàrdia Civil l'ha arrestat com a suposada autora d'un delicte de furt continuat. Les diligències instruïdes, juntament amb la detinguda, han sigut posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 5 de Vinarós.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento