Comunitat Valenciana

El futbolista del València Andreas Pereira, condemnat a 8 mesos sense carnet i 3.600€ per anar a 148 km/h per la ciutat

  • El jutjat d'Instrucció número 15 de València ha condemnat al jugador del València CF Andreas Pereira per circular a 148km/h en una via urbana amb velocitat limitada a 50, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).
Andreas Pereira
Andreas Pereira
EUROPA PRESS
Andreas Pereira

El jutge li imposa 3.600 euros de multa i li priva del dret a conduir durant 8 mesos després que el futbolista reconeguera els fets, detalla l'alt tribunal valencià.

La sentència considera com a fets provats que l'esportista, de nacionalitat belga, conduïa en la vesprada del 16 d'octubre el seu vehicle, marca Bentley Continental, per l'avinguda Maestro Rodrigo de València en una zona interurbana amb velocitat limitada a 50 quilòmetres per hora però arribant als 148, de manera que excedia en 98 quilòmetres per hora el límit permès legalment. Un radar va detectar la irregularitat i agents de Policia Local li van identificar i van procedir a l'oportuna denúncia.

Per tot açò, el jutge li imposa una multa de sis mesos amb quota diària de 20 euros i li priva del dret de conduir vehicles de motor i ciclomotors durant huit mesos i quatre dies, resultat de reduir un terç la pena que sol·licitaven les parts. Igualment, haurà de fer-se càrrec del pagament de les costes processals.

El propi jugador va mostrar el seu penediment a través de Twitter després de ser 'caçat' triplicant la velocitat permesa. En un missatge penjat este dimarts en el seu compte personal, Pereira demanava disculpes: "Molt penedit per un excés de velocitat amb el meu cotxe en la vesprada d'ahir, acceptaré la sanció que tinga", va dir.

I agregava: "És important ser prudent en conduir i respectar sempre les normes. Lliçó apresa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento