Comunitat Valenciana

Desallotjat un ferri en el port de València per un incendi en la sala de màquines

  • Els passatgers d'un ferri que es trobava en el port de València han sigut evacuats per un incendi declarat en la sala de màquines de l'embarcació. El foc ja ha sigut controlat i tres persones han sigut ateses a causa del fum.

Segons han explicat a Europa Press fonts de l'autoritat portuària, passades les 14.30 hores d'este divendres s'ha rebut l'avís que s'havia declarat un foc en el buc 'Regina Báltica', de la companyia Baleària i que cobreix el trajecte València-Mostaganem (Algèria).

El port ha activat tots els mecanismes d'emergència i salvament previstos per a estos casos i en les tasques han actuat servicis de bombers, policia portuària i emergències.

El foc ha quedat controlat -s'ha segellat en la sala de màquines- i els passatgers han sigut desallotjats, mentre que integrants de la tripulació han romàs en l'embarcació, han detallat les mateixes fonts, que han apuntat que tres persones han resultat intoxicades per fum i han sigut traslladades a Observació en un centre hospitalari.

Els bombers continuen treballant en el lloc dels fets i hi ha, a més, dos remolcadors preparats per si fóra necessari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento