Comunitat Valenciana

Ortiz (PPCV) insta Morera a "canviar la seua actitud d'hooligan independentista" perquè "hauria de representar a tots"

  • La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha assenyalat que el 'president' dels Corts Valencianes, Enric Morera, ha de "canviar la seua actitud d'hooligan independentista" perquè és la segona autoritat de la Comunitat Valenciana que "hauria de representar a tots, no solament a una part".
Eva Ortiz (PPCV) durant la roda de premsa
Eva Ortiz (PPCV) durant la roda de premsa
EUROPA PRESS
Eva Ortiz (PPCV) durant la roda de premsa

Ortiz s'ha referit així a través d'un comunicat a unes declaracions de Morera en una entrevista en la qual va afirmar que "si no canvia, a Espanya li queden deu anys", o els seus missatges en una xarxa social en les quals, qualificava de "repressiu i autoritari al govern de Rajoy" i recolzava la il·legalitat del referèndum.

"Este senyor ha de dedicar-se a exercir el seu càrrec, a ser el president de les Corts Valencianes i no un promotor de sentiments independentistes en la nostra terra que estan allunyats del sentiment dels valencians", ha agregat.

Morera és la segona autoritat de la Comunitat Valenciana i, per a Ortiz, "s'ha de comportar com a tal". "No pot realitzar este tipus d'afirmacions que, lluny de fomentar la convivència i la pau social, no fan més que tirar gasolina al foc i avivar la polèmica", han agregat.

La diputada 'popular' ha opinat que "la seua actitud partidista es deixa sentir també en la seua manera de dirigir el parlament, permetent el corró del Botànic i fent callar les veus discordantes amb la gestió de Puig i Oltra".

Per a la secretària general, Morera no és el "àrbitre neutral" que "ha de ser un president d'un parlament sinó algú que actua de manera partidista i permet que ocórreguen coses que mai han passat en el parlament valencià" com "la pèrdua de documentació, retards en els terminis, caos administratiu, se salta el reglament, malinterpreta les paraules dels diputats, o boicoteja sistemàticament al grup majoritari de la Càmera".

Ortiz ha apel·lat "a la responsabilitat" de Morera perquè "canvie la seua actitud en el que resta de legislatura i pase a comportar-se com la segona autoritat que és".

"No pot oblidar que és el president del parlament on resideix la sobirania del poble valencià. Cal buscar el diàleg per a avançar en democràcia dins de la legalitat i no la confrontació. Si cadascú fa i diu el que li ve en gana burlant la llei, la democràcia desapareix", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento