Comunitat Valenciana

Suspenen l'última sessió de la comissió de Comerç d'Alacant en solapar-se amb la declaració d'Echávarri

  • L'equip de Govern en l'Ajuntament d'Alacant ha informat este divendres de l'ajornament de l'última sessió de la comissió d'investigació sobre les contractacions de la Regidoria de Comerç, que va dirigir l'alcalde Gabriel Echávarri, i que estava prevista per a esta jornada amb les conclusions.
Segunda sesión de la Comisión de Investigación por las facturas de Comercio
Segunda sesión de la Comisión de Investigación por las facturas de Comercio
Europa Press
Segunda sesión de la Comisión de Investigación por las facturas de Comercio

La decisió s'ha donat a conéixer a primera hora. La celebració de la comissió suposava solapar la cita amb les declaracions de l'alcalde, el socialista Gabriel Echávarri, i dos dels seus assessors, investigats tots pel suposat fraccionament de contractes en la Regidoria de Comerç durant una campanya de promoció en Nadal de l'any passat.

A més, també estaven citats a declarar, en qualitat de testimonis, dos funcionaris de l'Ajuntament i l'edil de Compromís i portaveu del grup municipal, Natxo Bellido.

"FALTA DE RESPECTE"

Per la seua banda, el grup municipal de Ciutadans (Cs) ha considerat una "falta de respecte" l'anul·lació de la sessió "en l'últim minut". La portaveu Yaneth Giraldo ha manifestat, en un comunicat, que es tracta d'un esperpent en tota regla, especialment quan fa dos dies sol·licitem que s'ajornara per a no fer-la coincidir amb les declaracions judicials de l'alcalde i dos dels seus assessors, així com la de Natxo Bellido que ha sigut citat com a testimoni".

"Este tipus d'improvisacions demostren el nul interés del PSOE per portar a bon terme els treballs de la comissió, i denoten també estratagemas de pandereta", ha agregat i ha al·legat que fa més d'una setmana que es coneixia la citació de Bellido "com a testimoni, i, en qualsevol cas, el portaveu de Compromís té una suplent del seu grup municipal en la comissió", per la qual cosa han afirmat que la justificació a última hora "cau pel seu propi pes".

En este context, Ciutadans ha mostrat la seua "profunda preocupació" per la "paràlisi municipal" i la contínua "improvisació pròpia d'este tripartit".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento