Comunitat Valenciana

Cs qualificada les xifres de l'atur com "molt millorables" i el programa 'Avalem Joves' com un "fracàs"

  • El diputat de Ciutadans (Cs) a les Corts Valencianes, Tony Woodward, ha assenyalat este dimarts que "les xifres d'atur de l'últim mes de setembre evidencien encara més el fracàs d'Avalem Joves", un programa per al qual el Consell va pressupostar 205 milions d'euros, "suposadament destinat a uns 287 beneficiaris menors de 25 anys, però que, en realitat, s'ha traduït en sol 69 contractes", ha apuntat.

Així s'ha pronunciat Woodward respecte a les xifres facilitades hui pel Ministeri d'Ocupació, que revelen una reducció de la desocupació de 2.053 persones a la Comunitat Valenciana. "Malgrat que les dades són positives respecte a altres comunitats autònomes, la situació encara és molt millorable, especialment a les províncies de Castelló i Alacant, on, lluny de reduir-se l'atur, ha augmentat en 780 i 600 persones, respectivament", ha explicat el diputat.

A més, el portaveu d'Economia de Cs ha destacat que "els sectors tradicionals en el desenvolupament econòmic de la Comunitat, com l'Agricultura, Indústria i Construcció, segueixen construint ocupació", una situació que, per a Woodward, revela "clarament que el canvi de model productiu del Consell és innecessari".

Per açò, el diputat ha manifestat que és "més necessari bolcar esforços a evitar la destrucció d'ocupació en el sector Servicis", que en el passat mes va destruir prop de 3.500 llocs de treball a la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento