Comunitat Valenciana

Compromís recorda que la Llei de senadors pretenia que foren "dignes" representants del poble valencià

  • El portaveu de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha instat a esperar la decisió del Tribunal Constitucional sobre la inconstitucionalitat o no de diversos preceptes de la llei de designació de senadors de la Comunitat Valenciana -que preveu la possibilitat de revocar els nomenaments- per a actuar en conseqüència i ha recordat que la seua finalitat era "que siguen dignes representants de la institució que representa al poble valencià".

Així ho ha assenyalat davant els mitjans després de l'admissió a tràmit del recurs, davan el qual ha demanat esperar a veure "què diu el TC" d'una llei que, ha recordat, "intentava promoure la dignitat en la representació de les institucions", en este cas de les Corts en el Senat.

"Esperem a veure què diu i, segons el que diga, farem. Si la dóna com a bona, doncs bé, és una llei que aprovem la majoria; i si està malament, que ens diguen en quins preceptes i la modificarem per a adaptar-la, sempre tenint en compte qual és la seua finalitat", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento