Comunitat Valenciana

Metrovalencia reforça este dijous el seu servici per a la trobada de Lliga entre el Llevant i la Reial Societat

  • Metrovalencia reforça este dijous el servici de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels afeccionats que tornen de l'estadi Ciutat de València després d'assistir al partit entre el Llevant i la Reial Societat de Sant Sebastià, trobada de la Lliga Santander que es juga a partir de les 22.00 hores, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
Estació de Metrovalencia.
Estació de Metrovalencia.
GVA
Estació de Metrovalencia.

Així, reforçarà el seu servici de la Línia 6 de tramvia (Marítim Serradora-Tossal del Rei), en la qual es troba la parada Estadi del Llevant, a les portes de l'estadi, amb la incorporació de tramvies després de la finalització del partit, amb eixides programades, si es compleixen els horaris previstos, a les 23.50 i 23.54 hores en direcció Doctor Lluch.

A més, els afeccionats poden accedir i tornar de l'estadi Ciutat de València des de la propera estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 00.05 hores hi haurà un tren especial des de Machado fins a Aeroport, que passarà per l'estació de Benimaclet per a qui vullga realitzar trasbord amb el tramvia, a les 00.07 hores.

Els reforços programats en Metrovalencia en la xarxa de tramvies tenen capacitat suficient per a assumir els desplaçaments que es produïsquen entre l'afició, atés que els tramvies tenen una capacitat de 300 persones i les unitats de metre de 600 o 750 viatgers, depenent si els trens són de quatre o cinc cotxes, respectivament.

Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències poden consultar la pàgina web www.metrovalencia.es o cridar el telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client, així com contactar a través de twitter en @metrovalencia i en facebook.com/metrovalencia.fgv.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento