Comunitat Valenciana

La marxa pel finançament del 28 d'octubre busca conscienciar a "tots" els valencians

  • L'objectiu de la convocatòria és "fer visible al conjunt de la societat valenciana" la "realitat" de l'infrafinançament de la Comunitat.
  • S'iniciarà a les 18.00 hores en la Plaça Sant Agustí i que discorrerà pel carrer Colom fins a arribar a la Plaça Amèrica per a finalitzar.
  • La marxa és fruit de les peticions manifestades la passada setmana per estos dos sindicats i per la patronal autonòmica CEV.
Els secretaris generals de CCOO-PV, Arturo León, i UGT-PV, Ismael Sáez
Els secretaris generals de CCOO-PV, Arturo León, i UGT-PV, Ismael Sáez
EUROPA PRESS
Els secretaris generals de CCOO-PV, Arturo León, i UGT-PV, Ismael Sáez

La manifestació en favor d'"un finançament just i adequat" per a la Comunitat Valenciana que tindrà lloc a València el pròxim 28 d'octubre impulsada pels sindicats UGT-PV i CCOO-PV pretén "fer un pas més" en esta reivindicació i "fer visible al conjunt de la societat valenciana" la "realitat" de l'infrafinançament d'esta autonomia i la "necessitat" de reclamar que reba els recursos adequats.

Així ho han avançat este dilluns els secretaris generals de tots dos sindicats, Ismael Sáez i Arturo León, respectivament, en la roda de premsa oferida per a parlar de la manifestació, que s'iniciarà a les 18.00 hores en la Plaça Sant Agustí i que discorrerà pel carrer Colón fins a arribar a la Plaça Amèrica per a finalitzar.

Sáez ha destacat que la Comunitat viu pel que fa a la falta de finançament "una realitat que encara gran nombre de ciutadans ignora" i ha estimat convenient mobilitzar-se per "demanar el que ens correspon davant la situació que patim", un "finançament en condicions" per "al present i el futur". León, per la seua banda, ha subratllat la necessitat de fer "una crida a tothom" per exigir el finançament que permeta sufragar uns "servicis públics en igualtat de condicions amb altres comunitats autònomes" i desenvolupar "polítiques d'ocupació, industrials i econòmiques que situen la Comunitat on correspon".

Els representants d'UGT-PV i CCOO-PV han assenyalat que la marxa, per a la qual encara no s'ha precisat lema, es basa en les peticions arreplegades en el manifest signat la passada setmana entre estos dos sindicats i la patronal autonòmica CEV per "millorar el finançament" de la Comunitat i aconseguir que siga "just", comptar amb un "nivell d'inversions majors que s'execute en els Pressupostos Generals de l'Estat, i fer efectiu el "reconeixement del deute acumulat que llastra" als valencians i "condiciona el desenvolupament de les polítiques".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento